Robuuste Notebooks

voor de professional in het veld

Full Rugged Notebooks

Een full rugged laptop maakt het mogelijk dat u onder alle (weers)omstandigheden kunt werken. Vuil, stof, water, vocht, temperatuur, vallen en schokken zijn allen geen probleem voor een volledig robuuste notebook. Bent u opzoek naar een laptop welke u niet in de steek laat onder zware omstandigheden? U bent bij Fieldworks Direct BV aan het juiste adres!

Een rugged laptop die voldoet aan uw wensen en behoeften

Volledig robuuste laptops van toonaangevende leveranciers bestelt u bij Fieldworks. Alle producten volgen state-of-the-art technologieën en voldoen aan internationale testcriteria, zoals o.a. Mil-STD 810G, IP-ratings (IP65, IP67) en Mil-STD 461G/H. De robuuste laptops zijn geschikt voor vele toepassingen bij Defensie, wetshandhaving, openbare veiligheid, nuts bedrijven, onderhouds- en installatie werkzaamhedenfield , olie en gas, telecommunicatie, transport, productie en natuurlijk voor mobiele werknemers. Fieldworks Direct BV biedt uitstekende service om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van verschillende verticale marktsegmenten.

Neem contact op voor advies op maat

Waar moet de rugged laptop aan voldoen voor uw toepassing? Laat het ons weten en wij geven u het beste advies bij uw robuuste laptop keuze. Neem contact met ons op via +31 (0) 73 624 1111. Weet u al precies welke robuuste laptop u graag zou willen hebben? Dan kunt u via onze website meteen een offerte aanvragen.


DURABOOK
Z14i

14.1 Inch

De Durabook Z14i is gebouwd om zelfs de meest veeleisende omgevingen te weerstaan. De IP65 certificering zorgt voor bescherming tegen het binnendringen van stof en water. De MIL-STD 810G certificering maakt de Z14i robuuster dan andere vergelijkbare apparaten en biedt weerstand tegen vallen tot 1.8 meter. De Durabook Z14i is ook getest op explosieve atmosfeer, zonnestraling, zoute mist en schimmelbestendig-heid, wat veel verder gaat in vergelijking met dan de testnormen van andere robuuste apparaten in zijn klasse.
De Z14i combineerd de nieuwste Intel® Core™ processor met Durabook's gepatenteerde DynaVue® technologie en een Full HD multi-touchscreen, dat de hoogste contrastverhouding biedt, wat helpt om interne reflecties te elimineren die de kijkhelderheid verbeteren, zelfs vanuit verschillende hoeken en bij fel zonlicht of weinig licht.
De optionele expansion unit is één van de krachtigste uitbreidings-mogelijkheden van de Z14i. Van werkstation tot een werkende server, de expansion unit biedt ofwel twee PCIe interface sleuven voor uitbreidingskaarten, een speciale grafische kaart, connectoren van militaire kwaliteit of een uitbreiding met RAID 0/1/5/10 configuraties.

Lees verder

DURABOOK
S15AB

15.6 Inch

De ergonomisch ontworpen semi robuuste Durabook S15AB weegt slechts 2.6 kg, is slechts 29.5 mm dik, en heeft harde handgreep om gemakkelijk te dragen. De standaard batterij heeft lange levensduur tot maar liefst 13 uur.
De S15AB biedt de beste prestaties, mobiliteit en duurzaamheid in zijn klasse in vergelijking met commerciële en robuuste laptops op de markt. Met een 15.6 inch Full HD scherm, 8ste generatie Intel® Core™ i5 of i7 processor, IP5X en MIL-STG-810G certificeringen, is de Durabook S15AB de ideale laptop voor werknemers in binnen en buitenomgevingen.
De S15AB biedt geweldige mobiliteit en connectiviteit in het veld, standaard wordt deze semi robuuste laptop geleverd met Bluetooth® V5.0 en Wi-Fi communicatie, optioneel met 4G LTE, waardoor naadloze connectiviteit mogelijk is. 4G LTE uitvoerin-gen beschikken een ingebouwde GPS voor nauwkeurige locatietracering en geografische overzichten.

 

Lees verder

DURABOOK
S14i

14.1 Inch

De nieuwe Durabook S14i is voorzien van de laatste generatie Intel® Core™ i5 of i7 processor en beschikt over toonaangevende val en IP classificeringen. Deze Durabook tilt semi-robuuste computers naar een geheel nieuw niveau. De S14i is ontworpen om duurzaamheid van militaire kwaliteit, veldwerkers-functionaliteit, desktopprestaties en een lange batterijduur te combineren voor non-stop gebruik. Voor werknemers werkend in de uitdagen-de en veelzijdige omgevingen van vandaag, is de robuuste S14i laptop echt een klasse apart.
De S14i heeft een Full HD 1080p-scherm, optioneel met de gepaten-teerde DynaVue® technologie. Een techniek voor verbeterde helderheid tot 1.000 nits en lichtfiltertechnologie voor hoge contrastverhouding om reflecties te elimineren. Ieder detail wordt met de grootst mogelijke helderheid weergegeven. Het 10-punts capacitieve multi-touchpaneel van het DynaVue® display heeft verschillende aanraakmodi (hand-schoen, stylus, water, vinger) waardoor het gebruik van de deze Durabook voor iedere ntoepassing kan worden geoptimaliseerd.

 
Lees verder

GETAC
X500 G3

15.6 Inch

De ultra sterke X500 computer blijft het vlaggenschip van Getac. Door krachtige Intel 7de generatie quad-core processors te combineren met een prachtig 15.6 inch Full HD scherm en eindeloze uitbreidingen, is de X500 een krachtige ultra robuuste notebook die Getac ooit heeft gemaakt.
De X500 heeft een groot 15.6 inch Full HD 1080p energiezuinige QuadraClear® LED scherm met een kristalheldere weergave. Configureer uw X500 met de NVIDIA® GeForce® GTX1050 of NVIDIA® Quadro® P2000 grafische kaart met 4 GB gereserveerd geheugen met hoge framerate en met ongelooflijke reactiesnelheid.
Met onder meer vier usb 3.0 poorten, twee seriële RS232 poorten, twee Gigabit ethernet poorten en een vga poort heeft de X500 genoeg poorten om de randapparatuur aan te sluiten welke u gebruikt.
Optioneel kan de X500 besteld worden met een uitbreidingschassis om twee PCI- of PCIe-kaarten te gebruiken.

 Lees verder

GETAC
B360 PRO

13 Inch

RUGGED, ROBUST AND READY FOR ACTION.
De volledig robuuste B360 Pro laptop is van militaire kwaliteit en klaar voor een missie en zit boordevol kracht en prestaties waarop u kunt vertrouwen.
De volledig robuuste Getac B360 Pro laptop, ontworpen voor defensie, is speciaal gebouwd om te werken in uitdagende tactische omgevingen. Deze computerkrachtpatser levert een razendsnelle respons dankzij de 10de generatie Intel® Core™ i5 en i7 processor en Intel® UHD-graphics. Uw omgeving vraagt fysiek van uw uitrusting. De lichtgewicht, draagbaar en MIL-gecertificeerde Getac B360 Pro is robuust gemaakt om iedere kritieke missie te ondersteunen.
De B360 Pro is ontworpen om te overleven in militaire veldoperaties, is bestand tegen regen, stof, schokken en trillingen en heeft een optionele zoute mist certificering. Deze volledig robuuste laptop is MIL-STD-810H, MIL-STD-461G en IP66 gecertificeerd en is bestand tegen temperaturen van -29 °C tot + 63 °C en een val van 1.8 meter. De B360 Pro voldoet aan de ANSI / ISA 12.12.01 normen voor klasse I divisie 2 gevaarlijke locaties, iets wat vertrouwen geeft aan mensen in vijandige omgevingen. Robuust en klaar, de B360 Pro is gebouwd voor de moeilijke scenario's, zelfs waar levens ervan afhangen.


Lees verder

GETAC
B360

13 Inch

SLEEK AND STRONG. PORTABLE AND
POWERFUL.
De volledig robuuste B360 is klaar om te presteren wanneer u dat bent en is uw volgende generatie draagbare computerkrachtpatser.
De geheel nieuwe Getac B360 levert een razendsnelle respons dankzij de 10de generatie Intel® Core™ i5 en i7 processor en Intel® UHD graphics. Deze volledig robuuste laptop is lichtgewicht, draagbaar en voldoet aan de robuuste certificeringen. De B360 is betrouwbaar, gebouwd voor extreme omstandigheden, en is klaar voor gebruik.
Openbare veiligheid, nutsbedrijven en productie, maak kennis met de Getac B360!
Uw steeds veranderende werkomgeving heeft een laptop nodig die zich kan aanpassen. Het capacitieve aanraakscherm van de B360 reageert naadloos op een breed scala aan aanrakingen, vinger, pen of handschoen.
Compleet met de LumiBond® 2.0 technologie,het energiezuinige Full HD display biedt een scherpe leesbaarheid op een superheldere scherm. Krijg een duidelijke afleesbaarheid 's nachts en in direct zonlicht, ongeacht het lichtniveau buiten. De in zonlicht afleesbare oplossing van de B360 heeft een helderheid tot 1400 nits, hierdoor beschikt de B360 over één van de helderste multi-touchscreens op de markt.


Lees verder

GETAC
S410 G4

14.1 Inch

De Getac S410 notebook is een computer welke in staat is om veel taken uit te voeren met meer kracht, mobiliteit, connectiviteit en biedt meer mogelijkheden dan ooit tevoren.
Met een helderder scherm, meer opslagruimte, supersnelle datatransmissie en met maximaal drie batterijen zorgt de semi-robuuste Getac S410 voor een buitengewoon productieve werkdag.
In een tijdperk van Agile Operations, Digital Twins en Internet of Things (IoT) heb je een computer nodig welke zeer grote hoeveelheden gegevens kan verwerken, opslaan en verzenden zonder dat je je zorgen moet maken. De nieuwste generatie Intel® Core™ processor van de S410 kan meerdere rekenintensieve taken gelijktijdig uitvoeren, terwijl de uitwisselbare PCIe NVMe SSD Drives gegevens met zeer hoge snelheden kunnen laden, opslaan en uitwisselen. De Thunderbolt™ 4 compatibiliteit maakt het gemakkelijker om gegevens te delen met andere apparaten en de geavanceerde draadloze connectiviteit, waaronder Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1 en optioneel LTE Advanced, kan de S410 in contact houden met een breed scala aan IoT-apparaten. De geïntegreerde Intel® Iris® Xe Graphics biedt ook een hoge efficiëntie voor grafische taken.

Lees verder

GETAC
S410 G3

14 Inch

De Getac S410 Laptop levert de beste prestaties, veiligheid en robuustheid in zijn klasse. De Getac S410 bevat de snelle Intel Whiskey Lake Quad Core i5 of i7 processor en de beste security tools om overal bruikbaar te zijn.
De Getac S410 is makkelijk te vervoeren naar elke vergadering. De Getac S410 is 29% dunner en 23% lichter dan de S400, en is nog sneller door de nieuwe Intel Quad Core processor.
De LumiBond 2.0 Display techniek van Getac zorgt voor het beste zonlicht afleesbare touch display met HD en Full HD resoluties. Het aanraak scherm is instelbaar voor gebruik van vinger, handschoen en passieve stylus.
De Getac S410 is rigoureus getest door een onafhankelijk testlaboratorium voor even goede of betere prestaties dan de MIL-STD 810G & IP53 criteria voor schokken, vallen, morsen, trillingen en stof te bereiken.
Het duurzame ergonomische intrekbare handvat maakt de Getac S410 makkelijk te dragen en robuuster.
Ook voor deze Getac laptop zijn veel accessoires leverbaar zoals een office docking en voertuiglader.Lees verder


GETAC
V110 G6

11.6 Inch

De volledig robuuste Getac V110 notebook biedt uitstekende prestaties, toonaangevende beveiliging, een groot 11.6 inch Full HD scherm en een ontwerp dat net zo dun en licht is als altijd - met een gewicht van nog geen 2kg en 39 mm dun.
Het grote 11.6 inch display maakt gebruik van de LumiBond® 2.0 technologie voor ongelooflijke helderheid, voor zowel binnen als buiten in direct zonlicht. Deze revolutionaire techniek verbindt schermglas, aanraakpaneel en IPS Display tot één enkel paneel waardoor het sterker, duurzamer en beter afleesbaar is met een hoger contrast en scherpere kleuren dan enig ander robuust laptop display.
De Getac V110 is gebouwd om te presteren, met de krachtige 10de generatie Intel® Core™ processor, PCIe SSD opslag en responsieve graphics. Het is de snelste robuuste laptop die Getac ooit heeft gebouwd.
Het aanraakscherm beschikt over vier geavanceerde aanraakmodi (Touch / Rain, Glove of Pen-modus, en een optionele Digitizer modus).

Lees verder

GETAC
X500 SERVER G3

15.6 Inch

RUGGED RAID SERVER. NOTEBOOK PORTABILITY.
De Getac X500 robuuste mobiele server, ter grootte van een aktetas, is de meest krachtige, commerciële off-the-shelf (COTS), mobiele robuuste server die er is en ontworpen is voor snelle implementatie toepassingen.
Hij kan gemakkelijk worden getransporteerd naar nood-, ramp- en tijdelijke set-up omgevingen.
De X500 Ultra Robuuste Server heeft een hardwarematige RAID-controller (redundante array van onafhankelijke schijven) welke zorgt voor betere prestaties en uw gegevens kan beschermen. Met maximaal 5 terabyte aan opslagruimte kan de X500 Server worden geconfigureerd voor RAID-niveau 0, 1, 5.
De X500 Rugged Server is wordt gweleverd met Windows Server 2019 en biedt een krachtig en flexibel beheer van servertoepassingen.
Met een ultra moderne 3.0 GHz Intel® Xeon® quad-core processor met 8 MB Intel® Smart Cache en 32 GB RAM (uitbreidbaar tot 64 GB RAM), is de X500 Rugged Server gebouwd om de meest complexe taken te kunnen verwerken.

Lees verder