Robuuste Tablet PC's

voor de professional in het veld

Er zijn twee belangrijke verschillen tussen een robuuste (rugged) tablet pc en een robuuste (rugged) laptop. Eén, een robuuste tablet pc beschikt niet over een ingebouwd toetsenbord, maar heeft altijd de beschikking over een touch-screen display voor invoer en het bewegen van de cursor. En ten tweede, een robuuste tablet pc heeft geen ingebouwde media drive, zoals een cd-of dvd-station. Robuuste Tablet PC's zijn lichtgewicht en ontworpen om gebruikt te kunnen worden in één hand. Robuuste tabletten zijn dus makkelijker te gebruiken en te hanteren dan een robuuste laptop welke doorgaans ook meer ruimte vergen tijdens het gebruik.


DURABOOK
U11i G2

11.6 Inch

De Durabook U11i G2 volledig robuuste tablet is voorzien van een 10de generatie Intel Core i5/i7 processor en een ultiem 11.6" 1000 nits DynaVue® zonlicht afleesbaar Full HD display. Deze fanless tablet pc is Mil-STD810G, Mil-STD461G en IP65 gecertificeerd. De Durabook U11i G2 beschikt standaard over veel I/O connectiviteit. Standaard met Wifi en Bluetooth 5, optioneel geïntegreerde GPS en LTE/4G behoren tot de mogelijkheden. Het capacitieve touchscreen is instelbaar voor gebruik in regen en met handschoenen. Optioneel leverbaar met een IP65 actieve digitizer pen.

Lees verder

DURABOOK
R11 G3

11.6 Inch

De DURABOOK R11 G3 is de ultra lichtgewicht robuuste Windows 10 tablet PC met Mil-STD810G robuustheid en IP65 bescherming tegen stof en water. Deze Tablet PC wordt geleverd met een 11.6" Full HD Gebonden Display met Capacitieve Multi-Touch. Naast standaard Wifi en Bluetooth kan er gekozen worden voor een geïntegreerde LTE/4G met GPS interface. De USB 3.0 poorten bieden de connectiviteit met rand apparatuur. Optioneel is de R11 G3 leverbaar met RJ45, 1D/2D Barcode Imager, RS232 of Smartcard lezer. Ook voor deze Durabook zijn er veel accessoires leverbaar.

Lees verder

DURABOOK
R11L

11.6 Inch

De robuuste Durabook R11L-tablet is speciaal gebouwd voor toepassingen in detailhandel, horeca, opslag, logistiek en buitendienst. Deze tablet heeft een briljant 11.6 inch Full HD display met capacitief touchscreen en een krachtige, energiezuinige Intel®-processor voor efficiënt gebruik onderweg.
De R11L ook leverbaar met optionele barcodelezer, optionele RFID-lezer, een camera aan de achterzijde en optionele smartcardlezer voor gegevensregistratie in een slank, lichtgewicht en duurzaam apparaat. Voor gebruik in voertuigen is er een speciale compacte actieve cradle beschikbaar.

Lees verder

RUGGON
SOL PA501 G2

10.1 Inch

De robuuste Android tablet van Ruggon, model SOL PA501 G2, biedt uitzonderlijke prestaties, verbeterde efficiëntie en een ultra-duurzame batterijduur. De SOL PA501 G2 met Qualcomm Snapdragon 660 octa-core processor, is dè volledig robuuste 10.1" tablet op de markt met Android 10 met Google Mobile Services (GMS) ondersteuning. Met de zonlicht afleesbare en hyper-dimtechnologie-ën, zorgt SOL PA501 G2 voor een duidelijk leesbare weergave in alle lichtomstandig-heden, zowel binnen als buiten. . Met een batterijduur tot 13 uur, hot-swappable batterij techniek en snellaad-technologie kan er 24/7 gewerkt worden.

Lees verder

RUGGON
REXTORM PX501 G3

10.1 Inch

De nieuwe PX501 G3, krachtig zoals altijd, maar verrijkt met features als nooit tevoren. Met de geavanceerde aanraaktechnologie, kan deze Rextorm onbedoelde aanrakingen voorkomen, zoals handpalm, watermist en regendruppels, terwijl de juiste gegevens-invoer wordt gegarandeerd. In combinatie met een IP54 actieve digitizer pen zorgt de PX501 voor nauwkeurige aanraak-interactie en een intelligente schrijfervaring. Net als al zijn voorgangers beschikt de nieuwe PX501 over 1000 nits zonlicht afleesbaar display met een WUXGA (1920x1200) resolutie. Een uniek kenmerk van deze nieuwe versie is de hyper-dimming-optie om bij omstandigheden met weinig omgevingslicht ook de beste kijkprestaties te leveren. Met het harde Gorilla Glass en handschoen-aanraakfunctie is PX501 echt een bijzonder apparaat voor mobiele werknemers om in alle omgevingen te weerstaan en te voldoen aan de behoeften op het terrein. Bij Ruggon tablets is er aandacht voor detail.

Lees verder

RUGGON
REXTORM PM-521

10.1 Inch

In combinatie met geavanceerde aanraak-technologie kan Rextorm onbedoelde aanrakingen, waaronder handpalm, watermist en regendruppels, negeren, terwijl de juiste gegevens en opdrachtinvoer worden gegarandeerd. In combinatie met de 2 mm harde punt van de stylus, zorgt de PM-521 voor extra nauwkeurige touch-screen-interacties. Met Gorilla Glass en handschoen-aanraakfunctie in tablet om externe schade te weerstaan en te voldoen aan veld-behoeften, is de PM-521 echt een speciaal apparaat voor mobiele werknemers. Het 10.1" WUXGA (1920x1200) 1000 nits zonlicht afleesbare en optisch gebonden display met Gorilla Glass staat garant voor de beste kijkprestaties en is er aandacht voor ieder detail.
Uitgerust met de nieuwste communicatie-technologie, kunnen mobiele werknemers gebruik maken van nauwkeurige positionering, snellere en stabielere datacommunicatie. Voor gebruik in voertuigen zijn er ook voor deze Ruggon tablet verschillende mogelijkheden.

Lees verder

GETAC
F110 G5

11.6 Inch

De bekroonde F110 is een ware revolutie in robuust tabletgebruik. De Getac F110 combineert toonaangevende prestaties, beveiliging, een groot 11.6" Full HD display en een dun en licht ontwerp dat robuuste mobiliteit opnieuw definieert.
Het ontwerp is ongeveer zo groot als een A4 formaat papier, beschikt over een geavanceerde Intel® Core™ processor, verbluffende graphics en dubbele batterijen.
De Getac F110 maakt gebruik van het revolutionaire LumiBond 2.0 touchscreen technologie, waarbij het schermglas verbonden is met het aanraakpaneel en het LCD scherm. Hierdoor ontstaat een enkel paneel dat sterker, duurzamer en beter afleesbaar is. Het aanraakscherm beschikt over vier geavanceerde aanraakmodi (Touch / Rain, Glove of Pen-modus, en een optionele Digitizer-modus).
De F110 is natuurlijk ook leverbaar met geïntegreerde 4G LTE en een afzonderlijk GPS module.


Lees verder

GETAC
UX10

10 Inch

Getac UX10 robuuste tablet is een veelzijdige en draagbare compacte tablet geschikt voor digitale transformatie in omgevingen waar robuuste prestaties vereist zijn. De UX10 ondersteunt naadloos digitale transformatie en biedt connectiviteit via Bluetooth, wifi en optioneel 4G LTE.
Naast valbestendigheid, geschiktheid voor lage en hoge temperaturen, zorgt de LumiBond® display technologie voor bruikbaarheid onder alle omstandigheden. Het heldere 1000 nits 10.1" display met WUXGA resolutie (1920x1200) en is zeer goed in zonlicht leesbaar, terwijl regen en aanraakgevoeligheid voor handschoenen de bruikbaarheid en productiviteit in zelfs de meest extreme omstandigheden garanderen. Performance wordt gegarandeerd door een geavanceerde Intel® Core™ i5 of i7 processor.

Lees verder


GETAC
K120

12.5 Inch

De Getac K120 is een nieuwe klasse tablets, ontworpen met het oog op veelzijdigheid. Deze tablet is perfect geschikt voor intensief gebruik in verschillende extreme omgevingsomstandigheden.
Van multifunctionele harde handgreep van de tablet, het detachable full-size toetsenbord met achtergrondverlichting tot een breed scala aan riemen en harnassen, de Getac K120 kan zich aanpassen aan uw behoeften binnenshuis en in het veld door middel van een verscheidenheid aan gebruiksmodi en een uitgebreide selectie accessoires.
Ontdek een nieuw productiviteitsniveau dat mogelijk wordt gemaakt door een naadloos geïntegreerde visuele ervaring, die u een voorsprong geeft in kritieke omgevingen in het veld.
Het 1200 nits zonlicht afleesbare 12.5” Full HD scherm met het revolutionaire LumiBond®2.0-technologie, biedt royale schermruimte en ondersteunt meerdere aanraakmodi, variërend van normale aanraak-, handschoen- en penmodi, en een optionele digitizer-modus, zodat u gemakkelijk toegang hebt tot meer informatie.

Lees verder

GETAC
A140

14.0 Inch

De volledig robuuste tablet A140 van Getac levert uitzonderlijke prestaties, toonaangevende beveiliging en een ruim 14" scherm, met grote inkijkhoeken. Een groot aantal handige draag- en montageopties zijn beschikbaar voor een maximale mobiele productiviteit. Aangedreven door geavanceerde Intel® Core ™ i5 en i7 processors, biedt de A140 betere computer- en GPU-prestaties bij een lager stroomverbruik, ideaal voor situaties waarin complexe taken snelheid vereisen. De opslag tot 1 TB (PCIe SSD) biedt alle ruimte en snelheid voor data-intensieve applicaties.
Het hot-swappable dubbelle batterij ontwerp van de A140 zorgt voor een potentieel ononderbroken batterijduur. Hierdoor kunt u batterijen uitwisselen zonder de tablet uit te schakelen.
De A140 is ontworpen als een ultiem computer gereedschap waar een groot aantal configureerbare opties ervoor te zorgen dat het aan uw werkbehoeften voldoet. De configureerbare opties omvatten een 1D/2D barcodelezer, afzonderlijke GPS, LAN, seriële poorten en meer.

Lees verder

GETAC
F110 ATEX

11.6 Inch

De Getac F110-EX ATEX en IECEx gecertificeerde volledig robuuste tablet biedt krachtige computerfuncties voor explosie gevaarlijke Zone 2/22 omgevingen. De Getac F110 EX combineert toonaangevende prestaties, beveiliging, een groot 11.6" Full HD display en een dun en licht ontwerp dat robuuste mobiliteit opnieuw definieert.
Het ontwerp is ongeveer zo groot als een A4 formaat papier, beschikt over een geavanceerde Intel® Core™ processor, verbluffende graphics en dubbele batterijen.
De Getac F110-EX maakt gebruik van het revolutionaire LumiBond 2.0 touchscreen technologie, waarbij het schermglas verbonden is met het aanraakpaneel en het LCD scherm. Hierdoor ontstaat een enkel paneel dat sterker, duurzamer en beter afleesbaar is. Het aanraakscherm beschikt over vier geavanceerde aanraakmodi (Touch / Rain, Glove of Pen-modus, en een optionele Digitizer-modus).


Lees verder

GETAC
UX10 ATEX

10 Inch

De UX10-EX, een veelzijdige en draagbare ATEX en IECEx gecertificeerde tablet die klaar is om digitale transformatie te bieden in potentieel explosieve omgevingen waar robuuste prestaties vereist zijn. De UX10 EX ondersteunt naadloos digitale transformatie en biedt connectiviteit via Bluetooth, wifi en optioneel 4G LTE.
Naast valbestendigheid, geschiktheid voor lage en hoge temperaturen, zorgt de LumiBond® display technologie voor bruikbaarheid onder alle omstandigheden. Het heldere 1000 nits 10.1" display met WUXGA resolutie (1920x1200) en is zeer goed in zonlicht leesbaar, terwijl regen en aanraakgevoeligheid voor handschoenen de bruikbaarheid en productiviteit in zelfs de meest extreme omstandigheden garanderen. Performance wordt gegarandeerd door een geavanceerde Intel® Core™ i5 of i7 processor
Lees verder


GETAC
K120 ATEX

12.5 Inch

De Getac K120-EX met ATEX- en IECEx Zone 2/22-certificering biedt de volledig robuuste K120-EX-tablet krachtige rekenkracht voor gebruik in potentieel explosieve omgevingen is ontworpen met het oog op veelzijdigheid. Deze tablet is perfect geschikt voor intensief gebruik in verschillende extreme omgevingsomstandigheden.
Van multifunctionele harde handgreep van de tablet, het detachable full-size toetsenbord met achtergrondverlichting tot een breed scala aan riemen en harnassen, de Getac K120 kan zich aanpassen aan uw behoeften binnenshuis en in het veld door middel van een verscheidenheid aan gebruiksmodi en een uitgebreide selectie accessoires.
De Getac K120-EX wordt aangedreven door een toppresterende Intel® Core™ Processor en blinkt uit door het beheren van meerdere gelijktijdige taken. Ontdek een nieuw productiviteitsniveau dat mogelijk wordt gemaakt door een naadloos geïntegreerde visuele ervaring, die u een voorsprong geeft in kritieke omgevingen in het veld.
Het 1200 nits zonlicht afleesbare 12.5” Full HD scherm met het revolutionaire LumiBond®2.0-technologie, biedt royale schermruimte en ondersteunt meerdere aanraakmodi, variërend van normale aanraak-, handschoen- en penmodi, en een optionele digitizer-modus, zodat u gemakkelijk toegang hebt tot meer informatie.

Lees verder

GETAC
T800 G2

8.1 Inch

De volledig robuuste tablet Getac T800 G2 is de tablet met precies het juiste formaat om dingen voor elkaar te krijgen. Dankzij het dunne, ergonomische ontwerp kun je het comfortabel met één hand vasthouden.
De T800 G2 biedt een lange batterijduur en zijn compromisloze robuuste functies garanderen dat hij altijd gereed is.
In de T800 G2 biedt ongelooflijk veel kracht en technologie. Uitgerust met de nieuwste quad-core Intel® Atom ™ x7-Z8750 1.6 GHz-processor waarmee de Getac T800 G2 alle prestaties biedt die u nodig heeft, zonder concessies te doen aan de werkduur van de batterij. De T800 G2 is uitbreidbaar met unieke SnapBack add-ons, geïntegreerde uitbreidingen zoals een tweede batterij of SmartCard + RFID Lezer. Eenvoudig te installeren zonder gereedschap.
De T800 G2 is voorzien van de revolutionaire LumiBond® 2.0 technologie waardoor een display beter afleesbaar is en een hoger contrast en scherpere kleuren biedt dan elk ander robuust tabletscherm. Doordat deze techniek het displayglas verbindt met aanraakpaneel en het lcd-scherm, onstaat er één paneel dat duurzamer is, sterker is en de leesbaarheid verbetert.Drie of vier geavanceerde aanraakmodi (Touch / Rain, Glove of Pen-modus, plus een optionele Digitizer-modus) zijn beschikbaar op de T800 G2.

Lees verder

GETAC
T800 G2 ATEX

8.1 Inch

De T800-EX G2, een compacte en veelzijdige ATEX en IECEx gecertificeerde tablet die klaar is om digitale transformatie te bieden in potentieel explosieve omgevingen waar robuuste prestaties vereist zijn. De volledig robuuste tablet Getac T800-EX G2 is de tablet met precies het juiste formaat om dingen voor elkaar te krijgen. Dankzij het dunne, ergonomische ontwerp kun je het comfortabel met één hand vasthouden.
De T800-EX G2 biedt een lange batterijduur en zijn compromisloze robuuste functies garanderen dat hij altijd gereed is.
In de T800-EX G2 biedt ongelooflijk veel kracht en technologie. Uitgerust met de nieuwste quad-core Intel® Atom ™ x7-Z8750 1.6 GHz-processor waarmee de Getac T800-EX G2 alle prestaties biedt die u nodig heeft, zonder concessies te doen aan de werkduur van de batterij. De T800-EX G2 is uitbreidbaar met unieke SnapBack add-ons, geïntegreerde uitbreidingen zoals een tweede batterij of SmartCard + RFID Lezer. Eenvoudig te installeren zonder gereedschap.
De T800-EX G2 is voorzien van de revolutionaire LumiBond® 2.0 technologie waardoor een display beter afleesbaar is en een hoger contrast en scherpere kleuren biedt dan elk ander robuust tabletscherm. Doordat deze techniek het displayglas verbindt met aanraakpaneel en het lcd-scherm, onstaat er één paneel dat duurzamer is, sterker is en de leesbaarheid verbetert.Drie of vier geavanceerde aanraakmodi (Touch / Rain, Glove of Pen-modus, plus een optionele Digitizer-modus) zijn beschikbaar op de T800-EX G2.

Lees verder

GETAC
EX80 ATEX

8.1 Inch

De volledig robuust Getac EX80 tablet levert Windows-touchscreentechnologie aan de frontlinies van de olie- en gasindustrie. Een intrinsiek veilig mobiel apparaat dat operaties in zone 1, Zone 2 en niet-gevaarlijke gebieden mogelijk maakt. De EX80 heeft extreem strenge tests doorstaan voor explosieve omgevingen en is gecertificeerd voor gebruik in ATEX & IECEx Zone 0/20 en UL913 Klasse I / II Divisie 1.
De EX80 is vanaf de basis ontworpen met het oog op het welzijn van de gebruiker. Oppervlaktetemperatuurregeling, mechanisch testen, foutbescherming, inkapseling van siliconenmengsels en het energiebeheersysteem zorgen samen voor ultieme veiligheid tijdens werkzaamheden. Dit maakt de EX80 bij uitstek geschikt voor gebruik in de olie- en gasindustrie, waar een enkele verdwaalde vonk tot rampzalige gevolgen zou kunnen leiden.
De contactloze HF RFID lezer en Getac button manager zorgen voor een efficiënte en exacte gegevensverzameling, waardoor u minder tijd besteedt aan blootstelling aan onveilige werkomstandigheden. RFID kan worden gebruikt voor productidentificatie en kwaliteitscontrole, waardoor de kans op ongevallen door menselijke fouten wordt verkleind.
Het heldere, in zonlicht afleesbare (600 nits) 8 inch WXGA IPS Display van de EX80 biedt helder en duidelijk zicht in uitdagende omstandigheden. Hoe fel de zon ook wordt in olievelden of op offshore olieplatforms, de informatie op uw scherm is altijd zo duidelijk als overdag.


Lees verder

GETAC
ZX70

7 Inch

De ZX70 7-inch volledig robuuste Android™ tablet heeft precies het juiste formaat,dun en lichtgewicht, met ergonomisch ontwerp dat gemakkelijk met één hand kan worden vastgehouden. De ideale robuuste tablet voor mobiele productiviteit. De Getac ZX70 biedt de beste batterijduurprestaties in zijn klasse voor bedrijfskritische werkzaamheden in het veld.
De nieuwe robuuste ZX70 tablet is verbeterd met een krachtigere, snellere, superieure octa-core processor, wat het belangrijkst is in kritieke situaties. De ZX70 zorgt voor een snellere verzameling en verwerking van gegevens en de mogelijkheid om efficiënter te multi-tasken. De ZX70 heeft een 7 inch IPS, in zonlicht afleesbaar scherm met een helderheid van 580 nits, voor betere leesbaarheid in de zwaarste werkomgevingen.
De ZX70 wordt aangedreven door het Android 9.0 OS en is geverifieerd door Google™ als een Android Enterprise Recommended Rugged Device en biedt toegang tot miljoenen bestaande apps in de Google Play Store.

Lees verder

GETAC
ZX70 ATEX

7 Inch

De Getac ZX70-EX ATEX en IECEx gecertificeerde volledig robuuste tablet is gemakkelijk in één hand vast te houden, waardoor het de ideale oplossing is voor verbeterde mobiele productiviteit.
De Getac ZX70-EX biedt de beste batterijduurprestaties in zijn klasse voor bedrijfskritische werkzaamheden in het veld.
De nieuwe robuuste ZX70-EX tablet is verbeterd met een krachtigere, snellere, superieure octa-core processor, wat het belangrijkst is in kritieke situaties. De ZX70-EX zorgt voor een snellere verzameling en verwerking van gegevens en de mogelijkheid om efficiënter te multi-tasken. De ZX70-EX heeft een 7 inch IPS, in zonlicht afleesbaar scherm met een helderheid van 580 nits, voor betere leesbaarheid in de zwaarste werkomgevingen.
De ZX70-EX wordt aangedreven door het Android 9.0 OS en is geverifieerd door Google™ als een Android Enterprise Recommended Rugged Device en biedt toegang tot miljoenen bestaande apps in de Google Play Store.

Lees verder

ZEBRA
XSLATE L10

10 Inch

De XSLATE L10 is de lichtgewicht slate form factor-versie van het L10 Rugged Tablet Windows Platform. Met een valbeveiliging van 1.8 meter en IP65 bescherming tegen stof en water. De XSLATE L10 Android levert een eersteklas Android-ervaring, uitgebreid met Zebra's exclusieve Mobility DNA applicatieportfolio. Een ultra-robuuste 10-inch tablet met optioneel geïntegreerde high-speed barcodescanner, wordt geleverd met Windows 10 Pro OS.
Het grote 10.1 inch display (Corning Gorilla Glass voor maximale kras- en slagvastheid) weerhoudt gebruikers er niet van informatie in te voeren op het geavanceerde multi-touch display - inclusief handschoenen, regen en sneeuw modi.
De L10 is leverbaar met een helder scherm van 500 nits, onder alle lichtomstandigheden vrij goed afleesbaar en het optionele ultra heldere 1000 nits View Anywhere® display afleesbaar is in direct zonlicht.
Ook kan er gekozen worden voor de snelste mobiele verbindingen. Met ondersteuning voor 4G LTE zijn uw medewerkers overal ter wereld verbonden, in stedelijke en afgelegen gebieden, in voertuigen of te voet.

Lees verder

ZEBRA
XSLATE L10 Android

10 Inch

De XSLATE L10 Android is de lichtgewicht slate form factor-versie van het L10 Android Rugged Tablet Platform. Met een valbeveiliging van 1.8 meter en IP65 bescherming tegen stof en water. De XSLATE L10 Android levert een eersteklas Android-ervaring, uitgebreid met Zebra's exclusieve Mobility DNA applicatieportfolio. Een ultra-robuuste 10-inch tablet met optioneel geïntegreerde high-speed barcodescanner, wordt geleverd met Android 10 OS.
Het grote 10.1 inch display (Corning Gorilla Glass voor maximale kras- en slagvastheid) weerhoudt gebruikers er niet van informatie in te voeren op het geavanceerde multi-touch display - inclusief handschoenen, regen en sneeuw modi.
De L10 is leverbaar met een helder scherm van 500 nits, onder alle lichtomstandigheden vrij goed afleesbaar en het optionele ultra heldere 1000 nits View Anywhere® display afleesbaar is in direct zonlicht.
Ook kan er gekozen worden voor de snelste mobiele verbindingen. Met ondersteuning voor 4G LTE zijn uw medewerkers overal ter wereld verbonden, in stedelijke en afgelegen gebieden, in voertuigen of te voet.


Lees verder

ZEBRA
XSLATE R12

12 Inch

Altijd de juiste vorm. Meer dan voldoende flexibiliteit
De XSLATE R12 is een tablet van de volgende generatie die is ontworpen om de enige computer te zijn die u nodig heeft. Het is een van de snelste robuuste tablets op de markt en beschikt over krachtige 2-in-1-mogelijkheden met een, optioneel leverbaar, magnetisch te bevestigen Companion-toetsenbord dat altijd stand-by staat en nooit in de weg zit. Het 12.5" Full HD View Anywhere® display is zeer goed afleesbaar onder alle lichtomstandigheden en beschikt over gebruiksvriendelijke aanraak-, pen-, spraak- en camera-ingangen.
De XSLATE R12 biedt meer hoogwaardige functie-opties dan elke tablet-pc in zijn klasse. Met de krachtige 7e generatie Intel® Core™ i5 / i7 processoren met Windows® 10 Professional. Sluit de RJ45 + True RS232 Seriële poort dongle aan, of voeg de SlateMate™ module toe, barcodelezer of HF RFID-lezer voor eenvoudig point of service data-acquisitie. Bent u een multi-tasker die consistentie nodig heeft, dan krijgt u met de XLATE R12 alles wat u nodig heeft in één robuuste tablet.


Lees verder